Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

JET Logistic s.r.o.
IČ: 24194034
Sídlo: třída Osvobození 287, 550 01 Broumov - Velká Ves
Kontaktní e-mail: info@brnopujcovna.cz 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Poptávka / objednávka: jméno, společnost, funkce, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.

Důvod a účel sběru údajů

  • Poptávka / objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Poptávka: po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • JET Logistic s.r.o. (IČ 24194034, se sídlem třída Osvobození 287, 550 01 Broumov - Velká Ves), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 18.5.2018.

Kontaktujte nás online